Schoolparty's

Een Schoolparty betekent feest, want het is vakantie! En bijna elke woensdag in de vakanties zijn de gaafste feesten in KDanz.

De Schoolparty’s beginnen om 20.30 uur en duren tot 01.30 uur.
En op tijd komen is handig, dit omdat we regelmatig uitverkocht zijn. Voor de grote Schoolparty’s hebben wij ook voorverkoop, deze is altijd bij Café Piet Pann in Schagen

Voor wie zijn de Schoolparty’s:
Voor alle leerlingen van scholen in het voortgezet onderwijs in Noord Holland Noord van 12 tot en met 15 jaar, neem je schoolpas en legitimatie mee. Zonder deze krijg je zeker geen toegang.
Heb je geen schoolpas (helaas hebben sommige scholen dit nog) neem dan een bevestiging mee dat je naar een bepaalde school toe gaat mee, samen natuurlijk weer met je legitimatie.

Schoolparty's zijn volledig alcoholvrij, wij zullen regelmatig bij de entree controles uitvoeren op het gebruik van alcohol

De gemiddelde entree op onze Schoolparty’s is 7,50 euro, in de voorverkoop meestal 6 euro.
De garderobe kost 2 euro, en de toiletten zijn gratis.

Let op wij hebben binnen harde muziek, gehoorbescherming kun je kopen bij de muntenbalie.

Er mag binnen niet gerookt worden, alleen in de daarvoor bestemde rookruimte.

Voor de ouders:

Wij adviseren alle ouders hun jongeren voor de deur van KDanz af te zetten, en ook voor de deur weer op te halen, dit kan U natuurlijk ook samen met andere ouders tegelijk doen. Hiermee is de kans op voordrinken het kleinst.

Alleen jongeren boven de 18 kunnen ligt alcoholische dranken bestellen, tijdens deze avonden verkopen wij alleen Bier, Fris en Wijn.
Er lopen binnen genoeg stewards die opletten of alleen jongeren met een polsbandje alcohol drinken.
Bij misbruik van deze regels nemen wij contact op met de ouders, mocht het om erge misdragingen gaan stellen wij ook de politie in kennis.

Diverse keren per jaar laten wij de jongeren als ze binnenkomen en naar buiten gaan een blaastest afnemen.
Dit om te zien, of ze zich aan de regels houden. Dit doen wij in samenwerking met de politie.

Wij vinden het leuk om tijdens een avond aan U te laten zien hoe het toegaat in KDanz tijdens een Schoolparty en hoe wij er alles aan doen om uw kind een veilige, gezellige avond te laten hebben, kom gerust eens kijken.